Frågor och Svar

Fråga något..

Mitt syfte med den här frågespalten är att visa på vad clairvoyans kan användas till. Försök inte föreslå frågor av typen ”kommer han att bli rik på sitt företag” eller ”hittar han drömtjejen snart?” Det räcker inte, sådana frågor raderar jag ut direkt. Ställ gärna frågor om något som påverkar många inom en nation eller liknande.

Jag transskriberar svaret och skriver in det här under Frågor och Svar. Det är jag själv som skriver, fast uppkopplad på en mer omfångsrik frekvens än bara mitt ensamma jag. Jag svarar uppriktigt på din fråga och önskar att du talar om för oss andra vad du heter och var du bor (typ Jan Olovsson, Karlshamn).

Tänk till och mejla mig sedan på rita@eternalreturn.se

 

**

Det här inlägget postades i Tidigare inlägg. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.