Seminarium

Samtal kring reinkarnation 

En helg/två dagar

1700 kr per person, inkl. ett ex av boken I Röda Timmen

Min. 7 personer

Kontakt: tel. 070 277 26 97   mail:  rita@eternalreturn.se 

Vad betyder egentligen ett liv efter detta? Arbete och samvaro i fortlöpande rörelse genom reinkarnation? Eller en evig tillvaro hos Gud i himlen?

Mellan 1989-98 tog Rita Bergkvist emot vägledning och undervisning på telepatisk väg. Hon skrev ner allt hon hörde utan att veta vilka hon samtalade med. Att det var tre historiska personer blev hon klar över så småningom: Maria, Jesus/Sananda och Johannes/Emanuel Swedenborg. Tio år av dialoger, skämtsamma och allvarliga om vartannat, varvat med vardagsliv, resor och kraftfulla möten finns sammanställda i boken I Röda Timmen – att föda ur tystnaden.

Boken förmedlar händelseförloppet under den tid då kommunikationen ägde rum. Vidare utvecklar den sambanden mellan den yttre världen och den inomliggande, beskriver avsikterna bakom förändringarna på jorden samt ger en ny syn på tiden.

Under seminariet berättar Rita om vad kontakten betytt för henne, vad det innebär att följa sin inre vägledning, om hur livet förändras när man står ansikte mot ansikte med Maria. Inte teologernas justerade version, utan den verkliga Maria.

Teman som tas upp:

  • Om nedtystandet av den kvinnliga kraftkällan, själen, till förmån för en krigs-och domargud i himlen.
  • Om hur samhället styrs uppifrån som resultat av tre religioners monoteistiska gudsbild
  • Makt och karma. Är det okej att försnilla, döda, tysta ner och höja sig själv till skyarna? Utan att det får konsekvenser?
  • Paradigmskiftet – Paradisskiftet och hur det kommer att påverka varje människa.
  • Marias, Jesus och Johannes nuvarande inkarnationer, var de bor och arbetar med. Samt flera av deras tidigare liv, vad de arbetat med, etc.
  • Dokusåpor i cybervärlden. Research jag gjort på relationer bland nära, kära, mer eller mindre bekanta, genom flera årtusenden.  

Vi reinkarnerar för att himmelriket finns på insidan

Man åldras snabbare när man låtsas att man är på väg någon annanstans, utanför planeten: till himlen, paradiset, andra sidan, ut i rymden. Kroppen uppfattar tankens arbete på att lämna jorden, den vissnar i förtid. Jag behövs inte, då lägger jag av. Och i nästa inkarnation får man börja om och nysta i varför kroppen är sjuk, undernärd, i obalans. Det håller man på med, parallellt med allt annat som att överleva t ex, tills man inte längre tvivlar på var man tänkt uppehålla sig, leva och älska i lång tid, i evighet.

Slutet är en ny början

Ibland är allt som behövs ett annorlunda perspektiv för att man ska se något välbekant i ett helt nytt ljus. Välkommen till ett föredrag och utvecklande samtal kring reinkarnation, karma och eget ansvat. En uråldrig kunskap som kyrka, religion och prästerskap motarbetar.

 - Det är dags, måste lämna jorden nu..

 - Varför det..

Det finns ingen privat frälsning som väntar däruppe, därute, på andra sidan eller på en annan planet. Maria är inkarnerad, har alltid varit det. Jesus är inkarnerad, har alltid varit det. Johannes är inkarnerad, har alltid varit det. Du och jag och alla andra inkarnerar om och om igen, hela tiden.

 **

Kommentarer inaktiverade.