Konsultation

Jag är clairvoyant sedan tjugofem år tillbaka. Det innebär att jag lyssnar inåt, ser i tiden: framåt, bakåt, här och nu.

Ibland har man problem inom familjen, med ekonomin, sjukdom, med olika saker. Problemen går att undersöka på clairvoyant väg. De har ofta orsaksrötter i olösta konflikter med andra eller i den egna värdeuppfattningen. Ofta påverkas man av svåra upplevelser från tidigare liv samt vanföreställningar om vad som händer sedan, när man lämnar kroppen.

Ångest är ackumulerad energi från flera inkarnationer; minnen, trauman som tränger upp, vill manifesteras, lösgöras och transformeras. Det är mödosamt att trycka ner minnen, att inte låtsas om dem. Det resulterar ofta i psykiska problem, sociala störningar, neurologiska besvär, självmord, m m.

Själen, vad gör vi med den?

Mitt lyssnande har hjälpt många att reda ut orsaker till djupt rotade problem. Jag ser tidigare och framtida inkarnationer, vilka relationer man haft och varför det krånglar. Informationen aktiverar cellminnet: när man hittar till dramats kärna, ser varför och när dramatiken uppstod, påbörjas en läkningsprocess. Man blir levande, glädjefylld, orkar leva vidare och ta eget ansvar. Jag mediterar och skriver ner det jag hör/ser. Du får texten av mig samt ett fördjupande samtal när vi träffas.

Var får du allt ifrån?

Jag föder det inifrån, med hjälp av en kvantfysikalisk process som hela tiden pågår runt cellerna i kroppen.

Om du vill veta mer, läs någon bok om den nya fysiken, t ex ‘Kvantjaget’ av Danah Zohar. Det finns fler exempel på ett vetenskapligt närmande av inombords (som ju clairvoyans är), men Danah Zohar var banbrytande i detta, då hon relativt enkelt förklarade svåra processer i medvetandet. I framtiden mindre svåra, för sådan är utvecklingen att inombords plötsligt, under 2000-talets första århundrade, blir den nya horisonten, kontinenten som människor (några i alla fall) vill erövra, förstå, skapa sig en bild av.

Karmalagen är verkligheten. Vi är här för att återvända, växa i skapande och njuta. Vi stannar här.

‘Läkarbesök’ av det här slaget är framtidens neuropsykiatri. Att våga se verkligheten i vitögat ger lugn inombords, man landar och tar av sig rymddräkten, slutar låtsas att man är på väg till en annan, bättre värld där en stor Herre, profet eller avlidna släktingar väntar på en.

 

                      500 kr per frågeställning. Du kan fråga om vad du vill.

Rita Bergkvist

Boglösa Enköping

rita@eternalreturn.se

 

**

Kommentarer inaktiverade.